Filters
Preferences
Zoek

Gemarineerd

Afbeelding van Gemarineerd vers spek

Gemarineerd vers spek

€7,56 per kg €7,56 per kg

Gemarineerd vers spek. Gemarineerd is een bereidingswijze waarbij men vlees in een marinade heeft laten rusten. Marinade is een aromatische vloeistof die wordt gebruikt voor het verbeteren van de smaak en het malser maken van het vlees.

Afbeelding van Gemarineerde kotelet

Gemarineerde kotelet

€14,46 per kg €14,46 per kg

Gemarineerde kotelet. Gemarineerd is een bereidingswijze waarbij men vlees in een marinade heeft laten rusten. Marinade is een aromatische vloeistof die wordt gebruikt voor het verbeteren van de smaak en het malser maken van het vlees.

Afbeelding van Gemarineerde Varkensbrochette

Gemarineerde Varkensbrochette

€11,20 per kg €11,20 per kg

Saté bestaande uit stukjes gemarineerd varkensvlees op een dunne spies.

Afbeelding van Gemarineerde verse kippenapero

Gemarineerde verse kippenapero

€10,23 per kg €10,23 per kg

Gemarineerde verse opgesneden kippenvleugeltjes. Gemarineerd is een bereidingswijze waarbij men vlees in een marinade heeft laten rusten. Marinade is een aromatische vloeistof die wordt gebruikt voor het verbeteren van de smaak en het malser maken van het vlees.

Afbeelding van Jamaica Spies

Jamaica Spies

€18,27 per kg €18,27 per kg

Saté bestaande uit stukjes kip op een dunne spies.

Afbeelding van Kipfilet "French Garden"

Kipfilet "French Garden"

€18,75 per kg €18,75 per kg

Gemarineerde kipfilet. Gemarineerd is een bereidingswijze waarbij men vlees in een marinade heeft laten rusten. Marinade is een aromatische vloeistof die wordt gebruikt voor het verbeteren van de smaak en het malser maken van het vlees.

Afbeelding van Kippenbil Missippi

Kippenbil Missippi

€9,05 per kg €9,05 per kg

Gemarineerde kippenbil. Gemarineerd is een bereidingswijze waarbij men vlees in een marinade heeft laten rusten. Marinade is een aromatische vloeistof die wordt gebruikt voor het verbeteren van de smaak en het malser maken van het vlees.

Afbeelding van Lamskotelet French Garden

Lamskotelet French Garden

€26,14 per kg €26,14 per kg

Gemarineerde lamskotelet. Gemarineerd is een bereidingswijze waarbij men vlees in een marinade heeft laten rusten. Marinade is een aromatische vloeistof die wordt gebruikt voor het verbeteren van de smaak en het malser maken van het vlees.

Afbeelding van Mexicaanse kipkotelet

Mexicaanse kipkotelet

€12,75 per kg €12,75 per kg

Gemarineerde kipkotelet. Gemarineerd is een bereidingswijze waarbij men vlees in een marinade heeft laten rusten. Marinade is een aromatische vloeistof die wordt gebruikt voor het verbeteren van de smaak en het malser maken van het vlees.

Afbeelding van Rundsteak "Argentina"

Rundsteak "Argentina"

€16,66 per kg €16,66 per kg

Mals stuk vlees van het rund in een lekkere marinade. Gemarineerd is een bereidingswijze waarbij men vlees in een marinade heeft laten rusten. Marinade is een aromatische vloeistof die wordt gebruikt voor het verbeteren van de smaak en het malser maken van het vlees.

Afbeelding van Sparerib l'Ardeche

Sparerib l'Ardeche

€7,56 per kg €7,56 per kg

Gemarineerde spare ribs. Gemarineerd is een bereidingswijze waarbij men vlees in een marinade heeft laten rusten. Marinade is een aromatische vloeistof die wordt gebruikt voor het verbeteren van de smaak en het malser maken van het vlees.

Afbeelding van Toscaanse saté

Toscaanse saté

€17,73 per kg €17,73 per kg

Saté bestaande uit stukjes gemarineerd rundvlees op een dunne spies.

Afbeelding van Varkenslapje Hawai

Varkenslapje Hawai

€20,14 per kg €20,14 per kg

Heerlijk gemarineerd varkenslapje met ananas.

Afbeelding van Varkenssteak Barbados

Varkenssteak Barbados

€15,16 per kg €15,16 per kg

Gemarineerd varkenslapje. Gemarineerd is een bereidingswijze waarbij men vlees in een marinade heeft laten rusten. Marinade is een aromatische vloeistof die wordt gebruikt voor het verbeteren van de smaak en het malser maken van het vlees.

Gemarineerd