Bevat:tarwe,
Worst op basis van varkensvlees op smaak gebracht met een kruidenmengeling. Ideaal voor op de barbecue.
Serveersuggestie: tomaat, peterselie
Saté bestaande uit gepeperde stukjes Brasvarkenvlees omwikkeld met lapje spek.
Côte à l'os is afkomstig van de zesrib of Côte de boeuf dat zicht tussen de spiering en het lendenstuk bevindt. Dit biefstuk is zeer mals en heeft een been. Zonder been wordt het de entrecôte van de zesrib genoemd.
Saté bestaande uit stukjes varken- en rundvlees op een dunne spies.
Saté bestaande uit stukjes kalkoenvlees op een dunne spies.
Bevat:mosterd,
Saté bestaande uit stukjes kippenvlees op een dunne spies.
Bevat:selderij, mosterd,
Serveersuggestie: peterselie
Heerlijk dun worstje bereid met schapen-, lams- en/of rundvlees gekruid met harissa.
Bevat:mosterd,
Serveersuggestie: peterselie
Spies omwikkeld met sneetjes spek.
Sappige stukken varkensvlees met been.
Dit zijn de goedkoopste delen van varkensribben, afkomstig van onder de maag, borst en achter de schouders. Ze bevatten meestal 11 tot 13 botten. Het vlees zit op en tussen de botten, afhankelijk van de kwaliteit en grootte.