Bevat:tarwe,
Worst op basis van varkensvlees op smaak gebracht met een kruidenmengeling. Ideaal voor op de barbecue.
Bevat:tarwe, melk (incl. lactose),
Serveersuggestie: ajuin, verse kruiden
Bloedworst bestaat uit een mengsel van bloed (meestal van het varken, maar er bestaat ook runderbloedworst), vet of reuzel (smout), spek, kruiden en vulmiddelen (rogge, brood, gerst, en/of havermout).
Braadworst bereid met gemengd gehakt. Een braadworst is geschikt om in een pan te braden of op een barbecue te grillen.
Serveersuggestie: peterselie
Dun worstje op basis van gemengd gehakt ideaal om te grillen of te braden.
De worst wordt na het vullen opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Kruidnagel is daarvan de meest gebruikte. Iedere slager heeft zo zijn eigen geheimen.
Worst bereid met vers kalfgehakt.
Bevat:melk (incl. lactose), mosterd,
Serveersuggestie: salade
Braadworst bereid met 100% kippengehakt.
Bevat:melk (incl. lactose), mosterd,
Serveersuggestie: peterselie
Dunne worstjes bereid met kippengehakt.
Bevat:selderij, mosterd,
Serveersuggestie: peterselie
Heerlijk dun worstje bereid met schapen-, lams- en/of rundvlees gekruid met harissa.
Bevat:tarwe, melk (incl. lactose),
Serveersuggestie: peterselie
Pens/worst bereid met wit brood, melk, ei, mager varkensvlees en varkensbuik en gekruid met zout, peper, foelie, koriander, nootmuskaat en/of gember.