Beenham wordt verkregen na een inzoutingsperiode en specifiek rijpingsproces dat enkele maanden duurt. Op die manier wordt een heerlijke ham verkregen met een verfijnde smaak.
Bevat:selderij,
Serveersuggestie: tijm, aspergescheuten
Heerlijke gerookte ham uit eigen streek.
Bevat:selderij,
Serveersuggestie: rozemarijn, aspergescheuten
Heerlijke gezouten ham uit eigen streek.
Serveersuggestie: rozemarijn, tomaat
Heerlijke gekookte ham van het huis.
Bevat:selderij, mosterd,
Rosbief (van het Engelse roast beef) is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis. De slager levert de rosbief panklaar af, dus zonder zeen, vlies of vet. Rosbief wordt meestal zo gebraden dat het binnenste vlees rood blijft, maar wel gegaard is.
Serveersuggestie: tijm
Buikspek traag gegaard op lage temperatuur.
Deze traditionele ham in vierkante vorm werd licht gerookt en is vaster van structuur.