Filters
Preferences
Zoek

Kwaliteit

  

Kwaliteit

Natuurvlees Dobbelaere beschikt over een moderne EG-uitsnijderij / productie/ keuken die werkt volgens de strengste HACCP normen en die permanent onder controle staat van het FAVV. Op onze producten worden dan ook systematisch bacteriologische en chemische analyses uitgevoerd. Natuurvlees Dobbelaere beschikt over B-nummers en F-nummers, voor het verwerken en bereiden van vleesproducten.

HACCP staat voor "hazard analysis of critical control points" , ofwel risico analyse van kritieke controlepunten in het productieproces. Op basis van deze analyse wordt een systeem ontworpen waarmee de veiligheid van voedsel tijdens het productieproces en distributiecyclus wordt beheerst en bewaakt. Dat gebeurt door alle punten van het proces die een risico kunnen opleveren voor de gezondheid van de consument grondig op een rijtje te zetten. Daarna dienen bewakings- en beheersingsmaatregelen te worden opgesteld en ingevoerd in het bedrijf. Dit plan is zeer specifiek en individueel op ons bedrijf gericht.

- COMEOS FOOD certificaat -

Blog archief