Filters
Preferences
Zoek

Lasagne (+/- 500 gram)

€13,07 per kg

Bevat:tarwe, eieren, melk (incl. lactose), cashewnoten,
Serveersuggestie : verse basilicum


Deze Italiaanse ovenschotel wordt gemaakt met voorgekookte, halfgare plakken pasta, gehakt, Parmezaanse kaas en bechamelsaus.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Kalfsgehakt

Kalfsgehakt

€15,00 per kg €15,00 per kg

Gehakt bereid met 100% kalfsvlees.

Afbeelding van Balletjes in tomatensaus

Balletjes in tomatensaus

€10,29 per kg €10,29 per kg

Bevat:tarwe, melk (incl. lactose), cashewnoten, selderij, mosterd,
Serveersuggestie: verse kruiden


Gehaktballetjes van gemengd varkens-en rundsvlees in een lekker tomatensausje

Afbeelding van Kalfs-Varkensgehakt

Kalfs-Varkensgehakt

€14,25 per kg €14,25 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en kalf.

Afbeelding van Biologische Gouda

Biologische Gouda

€17,64 per kg €17,64 per kg

Bevat:tarwe, melk (incl. lactose),
Serveersuggestie: tomaat


Heerlijke jonge kaas.

Afbeelding van Bereid stoofvlees

Bereid stoofvlees

€13,23 per kg €13,23 per kg

Bevat:gerst, selderij, mosterd,
Serveersuggestie: peterselie


Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.