Kies een categorie
    Filters
    Preferences
    Zoek

    Gevogelte

    Afbeelding van Enkele kipfilet

    Enkele kipfilet

    €17,95 per kg €17,95 per kg

    Een halve kipfilet is een mooie, magere en zeer malse filet gesneden uit de ene kant van de borst van een kip.

    Afbeelding van Kalkoenlapje

    Kalkoenlapje

    €15,97 per kg €15,97 per kg

    Mager lapje kalkoenfilet.

    Afbeelding van Kipkotelet

    Kipkotelet

    €11,30 per kg €11,30 per kg

    Kipkotelet of kipkarbonade is een smakelijk stukje vlees gesneden uit de bovenpoot van een kip en bevat een stukje been.

    Afbeelding van Kippenbil

    Kippenbil

    €8,09 per kg €8,09 per kg

    Een kippenbil is een hele kippenbout bestaande uit de onderbout en de bovenbout. De kippenbout is zowel geschikt om te bakken in de pan, op de barbecue als om te koken: kippenbouillon, ragout of waterzooi met kip. De bout kan tussen het gewricht versneden worden in een boven- en een onderbout.

    Afbeelding van Kippenboutje

    Kippenboutje

    €11,30 per kg €11,30 per kg

    Een drumstick is het onderste gedeelte van de bout van de kip.

    Afbeelding van Kippenvleugel

    Kippenvleugel

    €3,43 per kg €3,43 per kg

    Verse malse kippenvleugeltjes.

    Afbeelding van Scharrelkip

    Scharrelkip

    €7,02 per kg €7,02 per kg

    Een braadkip is een voor het vlees gekweekte hen of haan in de leeftijd van 6 tot 10 weken

    Afbeelding van Verse eendenfilet

    Verse eendenfilet

    €18,11 per kg €18,11 per kg

    Malse filet gesneden uit de borst van de eend.

    De Kemper Maïs-Scharrelkip

    Begin jaren '90 ging Herman Kemper in het buurtschap IJzevoorde in de Achterhoek aan de slag met een 'ouderwetse' kip.
    Zijn ideaal: samen met kleinschalige boeren de consument weer laten genieten van de smaakvolle, stevige kip van weleer.

    Dit ideaal is werkelijkheid geworden. Kemper brengt momenteel twee diervriendelijke kipconcepten op de markt met stevig vlees en méér smaak. Goed voor de beleving die vroeger zo gewoon was. Steeds meer consumenten vragen ernaar.

    Maak ook kennis met de kwaliteit die je proeft.

    Gevogelte