Filters
Preferences
Zoek

Gevogelte

Afbeelding van Enkele kipfilet

Enkele kipfilet

€17,95 per kg €17,95 per kg

Een halve kipfilet is een mooie, magere en zeer malse filet gesneden uit de ene kant van de borst van een kip.

Afbeelding van Kalkoenlapje

Kalkoenlapje

€15,97 per kg €15,97 per kg

Mager lapje kalkoenfilet.

Afbeelding van Kipkotelet

Kipkotelet

€11,30 per kg €11,30 per kg

Kipkotelet of kipkarbonade is een smakelijk stukje vlees gesneden uit de bovenpoot van een kip en bevat een stukje been.

Afbeelding van Kippenbil

Kippenbil

€8,09 per kg €8,09 per kg

Een kippenbil is een hele kippenbout bestaande uit de onderbout en de bovenbout. De kippenbout is zowel geschikt om te bakken in de pan, op de barbecue als om te koken: kippenbouillon, ragout of waterzooi met kip. De bout kan tussen het gewricht versneden worden in een boven- en een onderbout.

Afbeelding van Kippenboutje

Kippenboutje

€11,30 per kg €11,30 per kg

Een drumstick is het onderste gedeelte van de bout van de kip.

Afbeelding van Kippenvleugel

Kippenvleugel

€3,43 per kg €3,43 per kg

Verse malse kippenvleugeltjes.

Afbeelding van Scharrelkip

Scharrelkip

€7,02 per kg €7,02 per kg

Een braadkip is een voor het vlees gekweekte hen of haan in de leeftijd van 6 tot 10 weken

Afbeelding van Verse eendenfilet

Verse eendenfilet

€18,11 per kg €18,11 per kg

Malse filet gesneden uit de borst van de eend.

De Kemper Maïs-Scharrelkip

Begin jaren '90 ging Herman Kemper in het buurtschap IJzevoorde in de Achterhoek aan de slag met een 'ouderwetse' kip.
Zijn ideaal: samen met kleinschalige boeren de consument weer laten genieten van de smaakvolle, stevige kip van weleer.

Dit ideaal is werkelijkheid geworden. Kemper brengt momenteel twee diervriendelijke kipconcepten op de markt met stevig vlees en méér smaak. Goed voor de beleving die vroeger zo gewoon was. Steeds meer consumenten vragen ernaar.

Maak ook kennis met de kwaliteit die je proeft.

Gevogelte