Filters
Preferences
Zoek

Varken

Afbeelding van Ardeens gebraad

Ardeens gebraad

€18,90 per kg €18,90 per kg

Serveersuggestie: tomaat


Licht gepekeld en gerookt gebraad van varkensvlees.

Afbeelding van Hespengebraad

Hespengebraad

€12,00 per kg €12,00 per kg

Hespengebraad is afkomstig van het heupstuk van het varken. Bij het bereiden dient met op te letten niet te lang te braden, want dan wordt het vlees iets droger.

Afbeelding van Mignonette

Mignonette

€17,00 per kg €17,00 per kg

Serveersuggestie: Rozemarijn


Na ontvetting en ontvliezing van de rugspier blijft enkel een stevig doch mals en mager stuk varkensvlees over. De mignonettes zijn zeer mager en caloriearm en worden bij voorkeur in 2 cm dikke plakken gesneden.

Afbeelding van Orloffgebraad

Orloffgebraad

€18,50 per kg €18,50 per kg

Bevat:melk (incl. lactose),


Opengesneden kotelettengebraad gevuld met kaas en ham en nadien opgerold.

Afbeelding van Schouderhammetje

Schouderhammetje

€6,00 per stuk €6,00 per stuk

Heerlijk hammetje met been afkomstig van de schouder van het varken.

Afbeelding van Varkens Côte à l'os

Varkens Côte à l'os

€16,22 per kg €16,22 per kg

Heerlijk en mals stuk varkensvlees met been.

Afbeelding van Varkensgebraad

Varkensgebraad

€15,70 per kg €15,70 per kg

Serveersuggestie: peterselie


Dit mager gebraad van fijne spiervezels wordt versneden uit het rugstuk van het varken. Het wordt ontdaan van alle vet en vliezen en is geschikt om in zijn geheel te braden.

Afbeelding van Varkenshaasje

Varkenshaasje

€20,79 per kg €20,79 per kg

Serveersuggestie: peterselie


Het varkenshaasje is het edelste stuk van het varken. Dit langwerpige stuk varkensvlees bevat, niettegenstaande het een spier is, weinig bindweefsel.

Afbeelding van Varkenskotelet

Varkenskotelet

€13,95 per kg €13,95 per kg

Koteletten uit het lage ribstuk van het varken zijn lekker sappig en bevatten iets meer vet,wat extra smaak geeft aan het vlees.

Afbeelding van Varkenskroontje

Varkenskroontje

€16,22 per kg €16,22 per kg

Het varkenskroontje is een mals stuk varkensvlees afkomstig van de rug.

Afbeelding van Varkenslapje

Varkenslapje

€12,95 per kg €12,95 per kg

Serveersuggestie: Knoflook, peper, rozemarijn


Dit mals lapje vlees wordt gesneden uit de achterpoot van het varken, ter hoogte van de bovendijspieren.

Afbeelding van Varkenslever

Varkenslever

€6,87 per kg €6,87 per kg

Serveersuggestie: koriander


Heerlijk met een uitje gebakken.

Afbeelding van Varkensribben

Varkensribben

€10,95 per kg €10,95 per kg

Sappige stukken varkensvlees met been.

Afbeelding van Varkensspiering

Varkensspiering

€10,95 per kg €10,95 per kg

Het vlees bevat laagjes vet tussen de spierbundels. Hierdoor is het vlees zeer mals en geschikt om zowel te bakken, braden, stoven als roosteren.

Afbeelding van Varkenswangetjes

Varkenswangetjes

€16,80 per kg €16,80 per kg

Dit taai vlees is doorweven met zeer kleine zenuwen en pezen. Het dient dan ook gedurende een lange tijd op een laag vuurtje bereid te worden. Op die manier komt het collageen in het bindweefsel vrij, wordt het vlees mals en krijgt het vlees zijn specifieke smaak.

Afbeelding van Vers spek

Vers spek

€9,95 per kg €9,95 per kg

Verse speklappen zijn geschikt om zowel te bakken in de pan als te grillen op de barbecue.

Afbeelding van Verse spareribs

Verse spareribs

€9,95 per kg €9,95 per kg

Dit zijn de goedkoopste delen van varkensribben, afkomstig van onder de maag, borst en achter de schouders. Ze bevatten meestal 11 tot 13 botten. Het vlees zit op en tussen de botten, afhankelijk van de kwaliteit en grootte.

Afbeelding van Varkensfakkeltje Baharat

Varkensfakkeltje Baharat

€11,00 per stuk €11,00 per stuk

Bevat:mosterd,
Serveersuggestie: peterselie


Spies omwikkeld met sneetjes spek.

Het brasvarken van Nevele

Voor ons varkensvlees kiezen wij exclusief voor BRASVAR. Het BRASVAR'ken onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke kwaliteit en smaak. Het smakelijk stukje varkensvlees uit Nevele heeft een mooie gemarmerde structuur en bakt mooi bruin in de pan. Naast het verse vlees is er nu ook een aanbod gekookte, gebakken en gedroogde vleeswaren waarmee de culinaire toepassingen worden uitgebreid. BRASVAR is de favoriete keuze van topslagers, sterrenchefs en hobbykoks.

Het BRASVAR'ken is een Durocvarken dat met uitgekiende brijvoeding wordt gevoed. Deze brijvoeding wordt op het bedrijf te Nevele zelf samengesteld op basis van hoofdzakelijk lokale producten. Daarenboven wordt er maïs van eigen teelt gebruikt, en zorgt de toevoeging van olijfolie voor een fijne smaaktoets.

Klik hier voor meer informatie over het BRASVAR'ken

Varken